Allmänt, Foto

Snålblåst

ishalka

I lördags tog jag den här bilden, bara för att visa den ishalka som råder på min gård just nu. Vad som sedan tillkommit är ett tunt lager kall snö, som förvånansvärt nog har fäst lite grann på isen?!? Jag hade förväntat mig en betydligt halare färd till bilen i morse, men jag halkade inte alls.

Glöm solskenet ni ser i fotot. Idag blåser det iskalla vindar, himlen är mulen och snön slår som vassa små spikar mot kinderna. Ja, ja, så är det under våren – häftiga omslag i vädret. Inte ens madamen ville gå ut i morse, och då ÄR det kallt. (Hon gick ut, men stannade efter ett par trappsteg, innan hon vände och ville komma in igen.)

Jag hade Stora Planer för gårdagskvällen. De stöp i samma ögonblick jag drog filten över mig på soffan… 😉 Nå, då har jag kvar saker (läs: tvätt, disk & städ) att ta itu med idag istället. Jag var ju Duktig Flicka och veckohandlade igår – utan att ens titta på lösgodiset.

[tags]halka, snö, vårväder, kallt, hushåll[/tags]