Allmänt, Foto

Lycka

Jag lever ju efter devisen att man kan visst shoppa sig lycklig – och igår hann jag bli jätteglad! 😆

Eftersom jag hade flextid jag behövde göra av med, plus pengar kvar från förra lönen (ny lön idag), så raggade jag upp syrran och drog till IKEA. Och som av en händelse kom jag inte tomhänt ut därifrån (den här gången heller)… 😉

Att shoppa tar på krafterna, så jag har inte ens plockat in varorna från bilen än. Det är ju inget som kommer att frysa sönder, utan allt får ligga kvar i bilen någon dag. Jag tänkte ta in varorna ikväll eller imorgon, när jag har bättre med tid.

20141122_152059

En till sådan här matta har jag köpt, men storleken större. Enda felet med den här mattan (som är på bilden) är att den är för liten. Nu har jag åtgärdat problemet, och tänkte brottas med den större mattan under helgen för att få den på plats. Den mindre får flytta sig en bit (åt höger, ur bild, till andra delen av vardagsrummet).

Viktigt vetande: vi var även på Rusta – och jag köpte inget godis!!! Jag tog på mig skygglapparna när vi närmade oss kassorna, för där dignade hyllorna av godsaker i storpack… *slurp*

Däremot blev det en bit jordgubbscheesecake till efterrätt på IKEA, men jag måste ju få upp blodsockret för att orka igenom kassorna. Vi gjorde som vi brukar: gick igenom hela affären först, och vände sedan tillbaka för att äta innan vi betalade ut oss.

[tags]shopping, IKEA, Rusta, matta[/tags]