Allmänt, Foto

Hupp!

snoiga-bilar-150410

Nu snöar det!?! 😯

En fördel med den här snön är att det är ”varm” snö – se hur den fastnat på sidorutorna av de parkerade bilarna. Jag ska ut och köra ikväll, och vill inte ha snörök. Ja, helst vill jag inte ha någon snö alls, utan torra fina vägar med sommarföre och solsken i blick, men man kan ju inte få allt här i världen.

Ni vet hur det är: först händer inget, så händer inget och sen händer inget igen. Och så helt plötsligt kommer allt ramlande på en och samma gång! Jag ska på after work med jobbet (rättare sagt är det facket som bjuder) i K ikväll – samma kväll som jag blev inbjuden på AW hos syrran, där äldsta dottern med familj är hemma på påsklov! Vi löste det med att jag bowlar och äter med jobbet, sedan blir det after after work hos syrran*. 😉

Under helgen kan det bli herrbesök! Japp, Mannen-i-mitt-liv (86 centilong) och hans mor kanske kommer! Vi får se, inget är bestämt, men jag håller tummarna. Även om jag fick träffa honom under påsken, så har jag bättre tid för honom när jag är på hemmaplan.

[tags]vårväder, after work, barnbarn[/tags]

*) Utan mat, men med fika.

2 kommentarer på “Hupp!”

Kommentarer är stängda.