Allmänt, Foto

Helgen som gått

20150410_172919Det är inte jag på bilden. Jag stod på rätt sida (bakom) kameran.

Sådärja! Då har jag gjort undan min bowlingpremiär!

Det var andra gången jag var med på en bowlingresa. Jag har tidigare varit med som hejaklack en gång med jobbet, men nu provade jag bowla själv – och det var faktiskt riktigt roligt!

Vi delades in i lag med tre spelare i varje, men ingen – i mitt lag, i alla fall – tog det på så stort allvar. Det var ju inte direkt något OS eller VM, utan bara en trevlig kväll med jobbarkompisarna.

Efter en smaskig buffé drog jag iväg till syrran, där dottern A med familj varit ”hemma” och firat påsklov. De har åkt skidor på längden och tvären (och en jäkla massa mil i bil) så de behövde en prinsesstårta för att inte tappa orken. 😉

20150412_095455En hink och lite snö & grus, så är lyckan fullständig!

Lördagen gick i väntans tider, men till slut kom de: B med lille J! Han har – som vanligt – förgyllt helgen för oss allihopa (A kom också hit) och hur han har pratat! Nu bara sprutar det ord ur honom – en del förstår man, en del inte.

Faktiskt kan han mer än jag trodde. Han plockade upp en byggkloss som var rund med ett hål i mitten, och sa: -Ooooo, medan han pekade på den -Javisst, ett hål, sa jag, varpå B påpekade att det var ju ett O, som i orm. Äsch! Dumma mormor som inte begriper att han ser att det är ett O! 😆

[tags]bowling, prinsesstårta, barnbarn[/tags]

2 kommentarer på “Helgen som gått”

Kommentarer är stängda.