Allmänt

Nystart

Dagen startar bra. Trots att jag steg upp en halvtimme tidigare än vanligt, var jag ändå 20 minuter sen till jobbet. Den ekvationen går inte riktigt ihop, men antagligen hade jag FÖR mycket tid till övers. Tur vi har flex! 😉

Det är farligt att få lön. Jag har inte betalat räkningarna 😯 eftersom jag sov bort hela kvällen, istället för att sätta mig framför datorn. När jag väl vaknade OCH slog igång datorn, var det för att klicka mig runt på shoppingsidor och göra av med lönen där… Härligt, härligt, men farligt, farligt.

Till min stora fasa har jag insett att jag snart måste ta itu med Operation Fotvård. Bada, fila, smörja, piffa till naglarna – mina fötter måste ju vara snygga i sommarens sandaler! Just nu ser de ut som dinosauriefötter, men det kan gå att få fason på dem om jag börjar i tid. Det är inte läge att ta fram sandalerna än, men snart är vi där.

Veckans matsedel blir vad jag känner för i rätt ögonblick. Inspirationen har gått och gömt sig. Igår lyckades jag koka ihop någon slags middag, som jag bjöd A på, och idag blir det repris då det blev två matburkar över. De andra dagarna får jag se vad det blir. A har framfört ett önskemål, som eventuellt blir tillagat under helgen. Eventuellt.

[tags]flextid, nätshopping, fotvård, matsedel[/tags]