Allmänt, Foto, Katter

Kattrakare

20150429_083621

Före.

20150501_082727

Efter.

Så har Årets Rakning Av Gammal Katt gått av stapeln, med sedvanlig pompa och ståt! Nu har jag en naken katt, lite groggy av de droger hon fått, som försöker hålla sig undan den brett flinande kattkompisen. Jag har lämnat båda inomhus; madamen får  inte gå ut innan hon är klar i skallen igen, och froppisen ville inte vara ute ensam.

Medan jag väntade på att klockan skulle bli veterinärdags, har jag passat på att betala räkningarna. Nu kan jag shoppa upp resten av pengarna! (Shoppingen har visserligen redan börjat… Jag kastar mig ivrigt över postlådan varje dag när jag kommer hem: finns det något litet paket där idag?)

Det är trevligt att vara uppskattad! Jag hann knappt innanför dörrarna här på jobbet så började folk springa hit med sina ärenden. Vilken tur att någon saknat mig när jag var sen! 😉 Ingen panik, ingen panik, alla på en gång…

Och så hips vips blev jag sambandscentral inför helgen också!

[tags]kattrakning, veterinär, räkningar, shopping, uppskattad, sambandscentral[/tags]