Allmänt

Spännande

Det ska bli spännande att se om jag får igenom ett förslag… 😉

Nåväl, jag planerar för fullt inför helgen. Just nu är jag redan inbjuden till tre olika brasor ikväll, men jag känner mig inte så intresserad av att stå ute i kylan när jag inte har småbarn som ska grilla korv, sälja lotter, ha loppis behöver. Jag kanske åker ut med bilen för att kolla efter tjädrar och andra skogsfåglar som brukar sitta efter vägkanterna så här års. Vi får se. Jag kanske sover istället. 🙄

Vad jag verkligen behöver göra, är att städa. Jag har inte ens dammsugit, och köket behöver även skuras. För att inte tala om badrummet… Och alla andra rum. *suck* Nå, jag har ju hela helgen på mig.

Grilltiden är här – på gott och ont. Själv har jag inte plockat fram grillen än, men det har börjat osa flintastek i grannskapet. 😉 Affärernas reklamblad består mest av ”grillmat” och ger ingen inspiration till någon som helst matlagning inomhus.

[tags]valborg, fågelskådning, städa, grilla[/tags]

4 kommentarer på “Spännande”

  1. Håller med om att titta på en eld då barnen blivit stora känns lite tråkigt. givetvis har grillen kommit fram!
    Ha en skön helg!

    1. Tack detsamma! Det var åtminstone uppehåll igår när brasorna skulle tändas, men idag öser regnet ner. Perfekt väder för soffan… 😉

  2. mina två hjärnceller slogs om dammsugningen eller fika. Den sista vann!
    Här blev det inget valborgsfirande. Halv storm manade till soffläge.

    1. Fika är alltid helt rätt! Dammråttorna springer ingenstans ändå, även om de förökar sig. 😉

Kommentarer är stängda.