Allmänt, Foto, Katter

Leksak

20150501_101409Läsplatta.

Oj, jag råkade visst shoppa loss när lönen var på väg! 😉

Den här gången blev det en läsplatta – som jag lade på laddning direkt, så jag har inte hunnit prova den ordentligt än. Liten och behändig, och med ett snyggt rött fodral (med hårda pärmar) så inte skärmen repas när jag stoppar den i väskan.

Den är perfekt i det här vädret. Det blev riktigt läsväder idag: regnet smattrar mot fönstren. Jag iddes inte uppsöka någon majbrasa igår, men då var det fortfarande uppehåll. Som vanligt när det är helg så är det inget speciellt på TV, så nu kan jag grotta ner mig i böckernas underbara värld.

Ja, jag har förstås fortfarande en massa tvätt att vika och städning att göra – men orka. 🙄 Tvätten far ingenstans och jag ids inte ta ut mattorna (det behöver både dammsugas och skuras ordentligt, inte bara en snabbis med mattorna kvar på golven) i regnet och blåsten.

Madamen är förstås mer kelen än vanligt, när det kliar över hela kroppen efter rakningen. Det gör froppisen oerhört svartsjuk, och de flyger i luven på varandra jämt och ständigt – med lilla ondblåsan som initiativtagare. *suck* Jag har inte hjärta att slänga ut dem i det här vädret, de lugnar sig väl så småningom.

[tags]läsplatta, helgplaner, katter[/tags]