Allmänt, Katter

Nypremiär

Idag är det nypremiär på en del av mitt jobb! Det ska bli jättespännande att få höra reaktionerna! *iiihhhh* *ärdetintefärdigtsnart* 😆

Jag hade ju hela helgen på mig, så jag har jobbat både dag och natt. Ungefär. 🙄 Nä, riktigt så illa är det inte, men det blev många timmar extra. Klart är det inte, men färdig kommer jag aldrig att bli. Det finns alldeles för många små detaljer att hänga upp sig på och peta i, när man är på det humöret.

Annars har jag börjat provläsa en bok i min läsplatta (vilken skillnad mot surfplattan! 😯 ) och sett en massa TV. Var en sväng hem till Byn för att äta middag hos min bror med tillbehör. Varit och handlat ”nödproviant” för att klara helgen utan matlagning (att göra smörgås anser jag inte vara matlagning) och haft besök. Upptäckt att mina resväskor är borta (?!?!?) och slarvat bort några tidningsurklipp.

Eftersom madamen är nyrakad så är hon extra kelen och vill bara bli kliad. Hela tiden. Av mig. Var jag än är. Froppisen är jättesvartsjuk och fräser som när man sprätter vatten på en het platta så fort madamen visar sig. De har tävlat om vem som skulle hinna fram till mig först, så fort jag flyttat mig. 🙄

Idag ska vi fira en 50-åring , som inte vet om det än, på jobbet. *fnissar* Hur vi har försökt hitta på allt möjligt för att det inte ska märkas vad som är på gång…

[tags]jobbhelg, läsplatta, rakad katt[/tags]

2 kommentarer på “Nypremiär”

    1. Jomenvisst, nu är allt OK. Det tog några timmar igår, men nu är allt klart. Förutom petandet, men jag har gjort mitt.

Kommentarer är stängda.