Allmänt, Foto, Katter

Sur

Nej, det är inte jag som är sur – det är mina/våra kunder som är sura. Vi – på min avdelning – har nämligen tagit oss friheten att stänga telefonerna när vi inte har telefontid, för att få arbetsro. Tänka sig!?! Vi har alltid haft telefontid, men det har ingen brytt sig om. Nu får de lära sig… (Men de flesta har förståelse för att vi behöver arbetsro emellanåt, när jag förklarar hur det ligger till.)

Om jag ska vara sur (för att återgå till titeln), så beror det i så fall på att jag lyckas köpa dyra matvaror dagen innan det blir extrapris på dem… Jag handlade igår, och tänkte bara fylla på det nödvändigaste. Nu blev det hopplock till veckans middagar (på en SÖNDAG!?!) också, och självklart är det halva priset på allt jag köpte idag. 🙄 Nåja, jag får skylla mig själv. Matsedeln är i alla fall klar!

kanelbulleglass-150510

Under helgen har jag provat en ny smak på Ben & Jerry’s: kanelbulle! Det kändes lite konstigt att äta glass med den smaken, men den var god, inte tal om den saken! Nästa gång ska jag prova den med kaffe till, för jag hann inte koka kaffe den här gången. Glassen hann nästan smälta för mycket innan jag fått hem den och hade packat in de andra varorna.

kvällssol-150510

Vi hade en helt underbar kväll igår! Solen sken gyllene på Festplatsen på Berget (ni ser väl danslokalen?), vindstilla och inga mygg (än)! Friden sänkte sig över Snigelskalet, så pass mycket att madamen draperade sig som en filt över mig när hon skulle sova. Det gillade inte Lilla Häxan Avundsjuka, som i ren protest gick upp på vinden för att slippa se oss.

siri-150510

Madamen har verkligen börjat trivas på min mage…

pyralig-150510

…även om froppisen tycker den är hennes plats.

[tags]telefontid, vårkväll, Ben & Jerry, Cinnamon Buns, katter[/tags]