Allmänt

Plötsligt händer det

Jag brukar ställa upp altandörren för att släppa in frisk (läs: kylig) morgonluft medan jag ser nyheterna och sörplar i mig dagens första mugg kaffe. När jag skulle stänga den i morse, såg jag en gammal bekant promenera förbi! 😯

Det visade sig att hon jobbade natt på äldreboendet här bredvid, så vi samtalade en stund och jag lovade att komma och hälsa på henne snart. Hon är återflyttad till hemorten, efter många år i L, så vi har haft tappat kontakten under de år som gått. Nu har vi – motvilligt – börjat använda FB och lagt till varann som vänner där* men det var jättekul att träffa henne IRL!

Jag ringde och kollade läget med B igår. De bor fortfarande hos svärföräldrarna, då köksrenoveringen i lägenheten (av okända skäl) stått still hela veckan, men jag hoppas verkligen att det blir färdigt innan lillebror kommer. Han är planerad till den 18 maj, så det börjar vara lite ont om tid. B mår i alla fall bra, förutom att hon är höggradigt gravid och typ har svalt en hel sköldpadda (kan inte böja sig framåt, det är en stor hård bula ivägen).

[tags]gamla bekanta, renovering[/tags]

*) Det är alltså bådas motvilja mot FB, inte mot att lägga till varann som vänner.