Allmänt

Bättre & bättre dag för dag

Jag var och blodtryckte mig i morse, och trycket går stadigt neråt! Fortsätter det så här får någon snart hjärtstarta mig för att få upp mig på morgnarna 😉 men det är ju en petitess i sammanhanget. Det är inte bra att gå med för högt blodtryck för länge.

Man bör ta tillvara de goda stunder livet kan erbjuda. Ibland blir man påmind om hur snabbt allt kan vara förbi. En bekant* råkade ut för en svår bilolycka under helgen som gick – och h*n klarade sig inte. 🙁

Vi är väldigt självgående på min avdelning, Vår chef samlade oss till ett minimöte och tog upp ett ärende som kom fram under vår senaste arbetsplatsträff. Det hade vi förstås redan ordnat – igår, då chefen var på kurs (så vi hade inte hunnit tala om att ärendet var fixat).**

Mina lunchburkar för veckan har tagit slut, och blev aldrig påfyllda igen. Jag var lat igår och iddes inte fixa den middag jag tänkt ha som lunchrest idag, så nu är frågan om och var jag ska äta ute. Jag har förstås fil & smörgås hemma, så det alternativet finns också att välja på.

UPDATE
För alla er som är intresserade av hur det gick med min lunch, så kan jag tala om att jag for hem och ägnade mig åt fil & smörgås. Intresseklubben noterar väl? 😉

[tags]blodtryck, olycka, fixare, lunch[/tags]

*) Vi var inte så nära bekanta att vi umgicks, men ”alla känner alla” på en liten ort.

**) Det går inte att lämna oss utan övervakning en enda dag! 😉 Vem vet vad vi hittar på nästa gång…? :mrgreen: