Allmänt, Foto

Kaffe

wpid-20140523_074935.jpg

Ärdetintekaffesnart?

Svupp, så försvann den här dagen också. Jag hade stora planer för vad jag tänkte hinna med, men det blev bara en tanke. Nåja, jag har ju fler dagar framför mig.

Tisdagar har varit min TV-kväll under vintern, men allt eftersom våren närmat sig har fler och fler program/ serier tagit slut och/ eller ersatts med repriser av tidigare säsonger. Förr låg alla program i rad direkt efter varandra, det var bara att zappa vilt mellan kanalerna. Nu är det stora gluggar i tittandet.

Igår var jag i otakt med mitt TV-tittande. Jag sov under programmen och var vaken i gluggarna?!? Det blev helt fel och jag är fortfarande i obalans över detta. 😕

UPDATE
Jag hann inte mer än publicera detta så fick jag bli irriterad över en struntsak – igen! OK, egentligen är det flera små struntsaker som fyller kärlet, och till slut kommer den lilla droppen som får bägaren att rinna över… 🙄

[tags]kaffe, tisdag, TV, otakt[/tags]