Allmänt

Onsdag

Det är väl onsdag idag? Jag är – som vanligt – dagvill. Om inte min väckare ringde varje vardagsmorgon, måndag till fredag, skulle jag aldrig veta om det var helg eller inte.*

Till helgen som kommer är jag uppbokad av sådant jag ser fram emot! Först till syrran för att träffa K, sedan väntar ESC hela kvällen. (Note to self: glöm inte höra med E om vi ska se den tillsammans i år igen eller om hon har andra planer.) Söndag börjar jag med sovmorgon, sedan är tvättstugan bokad hela dagen.** 😉

Igår skickade jag mitt fulladdade kontokort (plus koden) med A, så han kunde investera åt mig. Det blev en åkgräsklippare! Jag har noll koll på märke eller den tekniska delen (vadå multiklipp??? Folk frågar så konstiga grejer.) men den är tjusigt gul. 😆

A passade även på att köpa ett par radiokåpor, för att stänga ute ljudet från motorn medan han klipper. Ja, såklart att han får klippa – han har ju valt leksak själv. Tyvärr regnade det igår så den är inte provad än, men jag utgår ifrån att den funkar. Den är ju splitterny!

Jag kände för att göra av med pengar, då det inte blir någon resa för mig i år. Inte till USA eller något annat håll, inte längre bort än att jag kan köra hem på kvällen. Semestern blir första perioden, d v s den kallare perioden, men det gör inget. Jag ska pyssla hemma istället, både utom- och inomhus.

[tags]åkgräsklippare, torkvinda[/tags]

*) Det kan i och för sig ställa till problem när det är röd dag mitt i veckan någon gång, men på det stora hela brukar jag klara av att lista ut om jag ska stiga upp eller inte.

**) Med lite tur är det torkväder ute, så jag får sätta upp den nya torkvindan – även den ett av A:s inköp. Han passade på då han hade mitt kort. 😉

2 kommentarer på “Onsdag”

  1. Hrm – här märkte jag tydligt vilket ointresse jag har för vissa saker. Min första tanke när jag såg ESC var Escape och undrade hur sjuttsingen det skulle passa in i din helg. Funderade på om det var något uttryck somjag borde känna till. Slutligen trillade poletten ner. Själv har jag fortfarande inte hört Sveriges bidrag 🙂

    1. Jag har inte heller hört Sveriges bidrag – eller något annat lands – men tycker det är kul att se den Stora Finalen. Inte minst för att få förfasa mig över vad deltagarna har på sig, ser ut i håret eller hur illa de låter…

Kommentarer är stängda.