Allmänt, Foto

Gul

gräsklippare-150521

Den grå dagen blev gul(-are) när jag kom hem och upptäckte A i färd med att provköra gräsklipparen! 🙂

Som ni, i andra delar av landet, ser så har gräset satt igång att växa. Träd & buskar börjar också bli smått gröna, typ musöron i björkarna, men det går snabbt om vi får ett par dagar med sol. Då bara smäller det till och allt blir grönt på en enda gång.

Jag har drabbats av en vagel i övre ögonlocket, så vänster öga är snyggt svullet och ömt ovanpå. Vilken tur jag inte sminkar mig, för det som på höger öga skulle vara en tunn linje eyeliner, skulle på vänster öga vara ett halvt centimeter brett streck… Viss skillnad, helt klart! O_o

Japp, jag är även fåfäng! Lägg det till alla de andra dödssynderna jag ägnar mig åt, för en mer eller mindre spelar ingen roll. 😉

Idag ska jag äntligen få äta fiskbullar med hummersås! Mums! Min matsedel har blivit en aning omkastad under veckan som gått, men fiskbullarna väntar snällt på sin tur. Jag är kanske lite knäpp? Gillar t ex fiskbullar, kalvsylta och isterband (inte tillsammans!) – sådant andra rynkar på näsan åt.

[tags]gräs, grönska, vagel, dödssynder, fiskbullar[/tags]

2 kommentarer på “Gul”

  1. Här är det grönt så det sjunger om det. Särskilt sjunger det i gräsmattan. Vilket Gubbe inte gillar för han har ingen sån där åka-omkring-klippare. Vagel i ögat – fy tusan. Hoppas det går över snart. Kalvsylta, isterband och fiskbullar äts även här. Även om jag inte tycker att just fiskbullar är det godaste jag vet. Glad fredag!

    1. Vageln i ögat är borta nu, tack och lov!
      Här exploderar grönskan mer och mer för varje dag – tur jag inte är allergisk! 🙂

Kommentarer är stängda.