Allmänt, Foto

Nähä

Jag försökte uppdatera min WP-installation, men den ville inte. En ljuspunkt i tillvaron är att jag i alla fall inte kraschade hela bloggen den här gången – som jag brukar göra… 🙄

Nåväl, med eller utan uppdaterat bloggverktyg, vill ni säkert veta vad jag haft för mig den senaste tiden? Jag har gjort en hel del, faktiskt.

20150528_182452

Jag har grävt efter guld bakom ett av grannhusen. 😉

20150527_121709

Jag har ätit thaimat (med extra sweet chili-sås) på en lunchdate med svägerskan.

20150528_074408

Jag har beundrat det nya läget på jobbets rökruta: visst är den vackert belägen där vid älven?

20150528_172448

Jag har fyllt år och fått ännu en vass kniv av juniorerna.

Den kniven provades inte ordentligt förrän idag, då jag – av misstag – råkade skära av en nagel med den. Den kniven ÄR verkligen ordentligt vass! :mrgreen:

Dessutom har jag varit på mammografi, kombinerat med en sväng till IKEA, där jag köpte köksbordet jag ville ha. 🙂 Självklart ligger bordet (tre kartonger!) kvar i bilen fortfarande, men vilken dag som helst kommer jag att lura någon att bära in det åt mig. Och gärna montera det också…*

Men det viktigaste på hela veckan ska hända imorgon – och då är det inte för att det är Mors Dag. Jag ska åka till L och träffa mina två barnbarn! 😆 Det blir första gången jag träffar Lillprinsen (storebror är förstås Kronprinsen)! Jag kan knappt bärga mig! *ivrig*

[tags]uppdatering, regnbåge, thaimat, rökruta, vass kniv, mammografi, IKEA, barnbarn[/tags]

*) Som vanligt hittade jag en massa annat på IKEA också, men faktiskt blev det inga handdukar som följde med mig hem den här gången. Jag klämde & kände på några, men lyckades lägga tillbaka dem i hyllan – inte i varuvagnen.

4 kommentarer på “Nähä”

 1. Du tar väl kopior på databasen när du försöker uppdatera? Gör man det brukar man kunna undvika kraschen och gå tillbaka till den gamla versionen. Jag kör ju också WP nu för tiden. Betydligt smidigare än mitt gamla Drupal.

  1. Nej, nu var det bara att den inte ville fullfölja installationen av den nya versionen. Jag måste tydligen uppgradera den ”för hand” den här gången. Någon dag när jag har tid och orkar – det är miljooooner mappar att flytta filer ifrån.

 2. Men huuuuuur gammal version har du då eftersom det inte funkar? Stäng av pluginen, kör uppdatering igen.

  Hej också.
  Var ett tag sedan 🙂

  1. Senaste uppdateringen var flera versioner sedan. Jag låter det vara tills jag har tid och ork att börja – allt funkar ju ändå. (Och jag hade faktiskt stängt av alla plugin den här gången.)

   Och hej, det var verkligen ett bra tag sedan! Jag är också dålig på att kommentera, men läser din blogg ändå!

Kommentarer är stängda.