Allmänt

Ibland

Ibland har jag extra roligt på jobbet, ibland är det bara vanlig grå vardag.

I måndags hade vi en rolig dag – men inte jobbet, bara med jobbet…! Min avdelning åkte till En Annan Plats och jobbade där, för att få göra det vi skulle, i fred från folk & frågor. Det var otroligt skönt att få gå igenom materialet utan att bli avbrutna! 🙂

Det är något visst med maj i år.

Alla möjliga saker ramlar över mig, sådant som måste behöver göras – och allt på en gång! 🙄 Just nu kolliderar soptippens återvinningens enda lördagsöppet för året med eventuellt besök på lördag, då jag egentligen vill åka till mitt nyaste barnbarn. Nåja, det finns ju en söndag under helgen också. Då jag tänkt montera det nya köksbord jag planerat att köpa på fredag…

Japp, på fredag blir det en IKEA-sväng! Igen.

Det är väl inte så jättelänge sedan jag var dit senast, men den här gången är jag bara ute efter ett bord. Som antagligen är slut när jag ska ha det – men jag brukar ändå inte ha tom kundvagn när jag kommer till kassan… Nej, jag köper INTE värmeljus och servetter, jag är mer lagd åt handdukshållet. Eller vad som helst, egentligen, men ofta följer det med handdukar hem. 😉

Dagens väder, för den som undrar: regn.

Inte sådant hällregn som det var i lördags, men det regnar lite smått hela tiden. Det är ändå hyfsat varmt, men jag kan tyvärr inte tala om hur många grader. Min termometer i hallen har slut batteri sedan jag-vet-inte-hur-länge, så jag får bedöma temperaturen efter eget godtycke (inklusive vindfaktor).

[tags]jobbet, utflykt, helgen, köksbord, IKEA, temperatur[/tags]

2 kommentarer på “Ibland”

  1. Nice med ett runt bord!
    Men du kanske ska ha iläggsskivan i ?

    Vi har plockat bort skivorna från vårat (45+ år) gamla IKEA bord.
    Så det blev som nytt – för oss!

    1. När jag är själv, eller med bara A, så räcker ett runt bord. När B & co kommer får jag lägga i skivan. Dessutom blir det lättare att slippa in/ut från soffan med rund bordsgavel, har jag räknat ut. Då blir jag TVUNGEN att hålla soffan rensad. Inte en dag för tidigt… 😉

Kommentarer är stängda.