Allmänt

Sista rycket

Jag siktar på en sista övertidskväll innan semestern. Nedräkningen är stark nu (EN morgon kvar att stiga upp tidigt) men jag har massor av saker jag måste göra undan innan jag får vara ledig.

Det finns ju vissa saker som bara jag gör, och det tar för lång tid att lära upp vår sommarvikarie – eller någon annan – i hur man hanterar dessa ärenden. De kan inte ligga och jäsa tills jag kommer tillbaka heller, då blir de riktiga surdegar som jag aldrig får bort.

Jag har hört rykten om att det är midsommar till helgen, men jag ser bara fram emot ledigheten – oavsett om det är vanlig helg eller ovanlig. 😉 OK, lite koll på tillvaron har jag ändå, eftersom jag köpt en del mat med tanke på midsommaren, men det verkar som att jag får äta allt själv.

Nåja, det skulle inte vara första gången. Och inte sista heller. 😉

[tags]nedräkning, surdegar, midsommar[/tags]

2 kommentarer på “Sista rycket”

    1. Jag har i alla fall tur med vädret: strålande sol! Efter allt regn och de gråa kalla dagar vi haft hittills, känns det verkligen som att jag har semester – fast den egentligen inte börjar förrän på måndag. 😉

Kommentarer är stängda.