Allmänt

Lugn i stormen

Nu har jag lugnat ner mig, vad gäller diamantringen. 😳

Efter att ha sökt fram en gammal – för liten – ring och mätt innerdiametern, insåg jag att Drömringen var alldeles för liten. Damringar går inte så långt upp i storlekarna att jag får på mig dem. Om jag ska ha en guldring får jag kolla på herrmodeller (!) av förlovningsringar, och de har oftast inga diamanter. Ja, ja. Jag får ju ett altantak istället! 😉 Jag har så mycket glitter ändå, även om det inte är äkta.

Den eviga frågan om vad-ska-jag-äta-till-middag hänger över mig, speciellt som jag vill koka palt. Jag har lovat A ett paltkok, men då det håller på att stocka igen avloppet från kök/tvättstuga* är jag inte så noga att börja med något som innebär flera stora grejer att diska… Jo, jag ska ringa rörkrökaren, tänkte göra det imorgon (efter att ha röjt undan runt diskbänken ikväll). Håll tummarna att jag klarar ännu en kväll utan översvämning eller helt stock! 😉

[tags]diamantring, middag, paltkok, avlopp[/tags]

*) Det rinner ut väldigt sakta och kluckar enormt mycket i köket. Värst är när jag kör en tvätt, då tror jag röret under diskbänken ska hoppa loss. Det är till 99% säkerhet rötter från björkarna som växer in de gamla rören mellan hus och avloppsanläggning.