Allmänt, Foto

Drömmar

Ett tydligt tecken på att jag shoppat för lite i sommar har börjat visa sig. Jag vill shoppa till helgen, och inte vad som helst. En runda på shoppingområdet utanför L skulle dämpa mig lite grann, men helst av allt vill jag shoppa något jag bara får tag på inne i stan.

En diamantring! 😯

Både dyrt och onödigt – men ååååhhhh vad jag vill ha en diamantring just nu! Det måste vara någon felkoppling någonstans i skallen på mig, för jag kan ju få tag i något lika glittrigt om jag gräver i mina smyckesgömmor, även om de stenarna är äkta glas/plast.

150731-diamantring

(Bild från Guldfynd.se)

Sjutton små diamanter på rad – är den inte läcker, så säg! *dreglar* Den är inte speciellt dyr, heller (med tanke på vad andra ringar kostar), med rabatt kostar den snäppet under tvåtusen spänn. Inte så farligt, eller hur? 😉 *förälskad*

Men jag biter ihop och försöker behärska mig. Jag ska byta ut altanen under hösten, och då får jag göra av med riktigt mycket pengar. Och jag har mer nytta av en altan än en diamantring. Planen för altanen är dessutom att sätta tak över, så ringdrömmarna får förbli drömmar…

[tags]diamantring, altan, shopping[/tags]

3 kommentarer på “Drömmar”

 1. Du får väl se till att tydligt önska dig en sådan av dina barn. Och tala om var den finns. Ibland kan det vara värt att satsa lite på sig själv också.

 2. Nämen behöver du verkligen en ring – tänk om du tappar bort den när du viker tvätten? Den rullar i väg in i nån liten springa och du får inte tag på den… 🙂
  Tvåtusen skulle jag aldrig lägga på en ring för jag är så slarvig – tar av mig den nånstans när jag bakar, tränar eller så och vips så finns den inte!
  Behöver du den? Kommer den att göra dig lyckligare? Å i såfall hur länge tror du?!
  Tvåtusen det kan du ju göra mycket annat kul för!

  Ha en go helg!

 3. Ringdrömmen är redan över. 🙁

  Jag mätte den största ring jag har hemma – som ändå är för liten – och insåg att ALLA ringar man kan beställa/köpa är för små. Förutom herrmodell (!) av förlovnings- eller vigselringar, men dem är det inga diamanter på. *snirf*

  (Det är inte bara att jag har feta fingrar – hela jag är fet – utan så är det när jag ärvt min fars släkts stora händer med grova knogar.)

  Jag satsar på altanen istället! 😉

Kommentarer är stängda.