Allmänt

Middagstips med fisk

Jag har ett middagstips åt er, ifall ni har dåligt med inspiration. Provade det igår och det var jättegott!

4 torskfiléer
Salt & citronpeppar
1 stor burk creme fraiche (5 dl? 500 g?)
2-3 msk ajvar relish
Riven ost

Värm ugnen till 200 grader.
Lägg torsken i en smord ugnsform.
Salta & peppra.
Rör ihop creme fraiche med ajvar relish och häll över fisken.
Strö riven ost ovanpå.

Stoppa in fisken i ugnen medan du skalar och kokar potatis.
När potatisen är klar, är fisken det också.

Servera gärna med grönsaker av något slag.

[tags]middagstips, fisk, creme fraiche, ajvar relish[/tags]

2 kommentarer på “Middagstips med fisk”

    1. Både enkelt och gott! Två flugor i samma smäll! Tre, förresten: att laga mat i ugnen är behagligt. Bara svisha in formen och vänta tills det är klart. 😉

Kommentarer är stängda.