Jag har ett middagstips åt er, ifall ni har dåligt med inspiration. Provade det igår och det var jättegott!
4 torskfiléer
Salt & citronpeppar
1 stor burk creme fraiche (5 dl? 500 g?)
2-3 msk ajvar relish
Riven ost
Värm ugnen till 200 grader.
Lägg torsken i en smord ugnsform.
Salta & peppra.
Rör ihop creme fraiche med ajvar relish och häll över fisken.
Strö riven ost ovanpå.
Stoppa in fisken i ugnen medan du skalar och kokar potatis.
När potatisen är klar, är fisken det också.
Servera gärna med grönsaker av något slag.
[tags]middagstips, fisk, creme fraiche, ajvar relish[/tags]
Det lät ju både enkelt och gott! Måste prövas!
Både enkelt och gott! Två flugor i samma smäll! Tre, förresten: att laga mat i ugnen är behagligt. Bara svisha in formen och vänta tills det är klart. 😉