Allmänt

Inte alls

Nähä. Det blev inget handlande igår heller. Jag åkte hem, lagade middag (alla ingredienser fanns hemma) – och efter maten kollapsade jag på soffan… 🙄 Inte första gången det händer, så nu måste jag handla idag istället.

Det märks att personalstyrkan är reducerad under semestern. På eftermiddagarna är jag alldeles ensam i min korridor, så jag glömmer att gå och fika!?! Annars är det alltid någon som blir fikasugen, men när jag sitter själv kommer jag inte ihåg att gå ner till fikarummet. Igår kom jag på det när det nästan var dags att gå hem, och då struntade jag i det. Det är kaffet på morgonen/ förmiddagen som är viktigast för mig. När jag väl fått igång kropp & tanke kan jag klara mig utan kaffe längre stunder.

På tal om kaffet-på-jobbet, så fick jag åka en akututryckning till affären i måndags. Firman vi hyr kaffeapparaten av har inte kommit med påfyllning av kaffe (och andra ingredienser) till maskinen, så jag rusade in och slet åt mig några påsar bönor från hyllorna. A, som sköter om kaffet i vanliga fall, har semester men hon ska få ringa och skälla på firman när hon är tillbaka. Vi slutar ju inte att dricka kaffe bara för att det är sommar, och vi stänger inte heller under semesterperioden. Det är alltid folk på jobbet – och vi vill ha kaffe. Varje dag.

A överraskade mig igår, genom att tala om att han redan tagit semester! Annars skulle han ha jobbat hela den här veckan också, men han blev akut less och gick några dagar tidigare. Jag har närt en revolutionär vid min barm! 😆 OK, han hade kollat att det gick bra – det finns ju andra på hans jobb som haft semester och kommit tillbaka efter den.

[tags]handla mat, ensam på jobbet, kafferast, kaffebönor, semester[/tags]