Foto, YouTube

My preciousss…

150812-diamantring

Ursäkta elefanthuden på bilden som, förutom det bleka blåaktiga ljuset, gör sitt bästa för att förstöra intrycket av Ringen… 😉

Inte kunde jag hålla mig! Det kliade så infernaliskt i shoppingfingret när jag satt och pillade på mobilen framför TV:n en kväll – och hips vips hade jag ”råkat” beställa en diamantring. 😳 (Det blev en annan modell än den jag spanat in tidigare, då den här ringen var ännu snyggare. Och billigare. :mrgreen: )

Nåja, jag har betalat den själv – och tyckte jag var värd den. Dessutom hade jag sådan tur att jag lyckades lägga vantarna på sista exemplaret, till ordentligt nedsatt pris (s k lagerrensning)!*

Jag får nöja mig med att ha den på lillfingret, istället för på fuckyou långfingret, som tanken var när jag började leta en passande ring. Långfingret måste ha en betydligt större ringstorlek, vilket innebär specialbeställda ringar, om jag inte vill ha en förlovningsring. (Och nej, det vill jag inte.)**

Om ni saknar mig framöver så är det för att jag kommer att sitta och fånstirra på ringen i timmar, och låta solens/lampans/ljusets reflexer leka i facetterna… 😉

[tags]diamanter[/tags]

*) Jag beställde från Hedbergs Guld istället för från Guldfynd, där jag hittade den förra ringen. (Illa dold reklam, eller hur? 😉 )

**) Det verkar som att det går att specialbeställa önskade ringar (utan att det behöver vara vigsel- eller förlovningsring) i större storlek än standard från några olika firmor online – men då är ju priserna därefter… 🙁

4 kommentarer på “My preciousss…”

  1. Wow!

    Bra där! den skulle du ju bara ha!
    Skönt att höra att lusten att shoppa kom tillbaka 😉
    Det brukar den göra… (talar för mig själv)

Kommentarer är stängda.