Allmänt

Lycka!

Eftersom B fyllde år igår, ringde jag och gratulerade på kvällen, när de små somnat (så hon hade tid att prata). Hon berättade att de kommer hit till helgen, hela gänget! 🙂

Planen är att hon ska hårdplugga inför en tenta, medan jag, A och J ska roa gossarna. Det blir nog inte så svårt, då vädret verkar bli fint. Vi kan åka på någon utflykt eller helt enkelt ha picknick på gräsmattan. Det löser sig nog. 😉

För intresseklubben kan jag berätta att jag a) fortfarande inte varit och handlat – men idag är det dags – samt b) hängde ut den förb*nnade tvätten på tork i morse. Den tvätt jag glömt bort i flera dagar. 🙄 Att det var sjöblött i gräset och torklinorna våta, struntade jag i. Nog torkar tvätten (lakan) under dagen, speciellt om det blåser lite grann.

Nu återstår plockihop, akut städinsats, tvättmängder, matshopping och -planering innan helgen. Jag har redan ett matförslag, men tvekar lite inför om jag ska köra det gamla vanliga receptet eller en nyare variant (som vi alltså inte ätit lika många gånger). Hmm. Tål att fundera på.

[tags]födelsedag, picknick, handla mat, torka tvätt, förberedelser[/tags]