Allmänt

Lunchkoma

Det var härligt härligt, men farligt farligt att ta ett kebabmål på grillen till lunch idag. Nu drabbas jag av lunchkoman, som gör att jag får kämpa för att hålla mig vaken. Att jag dessutom nattvakat (p g a en rejält tilltagen tupplur igår) gör ju inte saken bättre… 🙄

Tyvärr glömde jag att fara hem på lunchen och hänga upp tvätten jag har i maskinen – idag igen. Den skulle ut på tork redan igår, men föll i glömska. Jag har inte heller handlat – vet inte vad jag egentligen har gjort? Gårdagens middag blev smörgås, och det lutar starkt mot att det blir favorit i repris idag.

Blomman har repat sig en aning. Den hänger inte längre över krukkanten, det lilla som är kvar av den sedan jag rensat bort allt som torkat. Ett fåtal gröna blad finns ännu kvar, men blomskrället är full av spinn, så den hamnar nog snart i soporna i alla fall. Jag har ju inga riktiga blommor hemma (eller här) som spinnet kan smitta över till, så den ska få några dagars respit medan jag funderar på hur jag ska göra: kasta eller försöka återuppliva?

[tags]grillmat, lunchkoma, torka tvätt, blommor[/tags]