Allmänt, Foto

Guldet blev till löv

150821-höstbliHöstkänslan närmar sig varje morgon.

Trots – eller tack vare – att det är stekande sol på dagarna, så är nätterna kalla och fuktiga. Det hör ju till under den här perioden, men det är ändå lite tråkigt att komma ut i morgondimman och se guldgula höstlöv utströdda över gruset på gården.

Jag gillar höstfärgerna, men tycker varje år att de kommer för snabbt. 🙄 Annars gillar jag faktiskt de mörka kvällarna, speciellt när de – som nu – är varma och vindstilla. Snart får jag plocka fram fönsterlamporna igen! (Och slå igång värmen i huset – men det drar jag lite på. Jag klarar mig ännu med en filt på kvällen om det blir ruggigt.)

Det är nu det blir tid för eftertanke och funderingar över hur saker och ting förhåller sig. Långa mörka kvällar, lite levande ljus, te i massor, penna & papper… Jo, jag vet, det finns säkert appar för det också, men jag vill skriva mina lösryckta tankar på papper först. Sedan kan jag sortera in och skriva upp dem i datorn/ mobilen/ surfplattan, men jag vill gärna använda någon av alla mina anteckningsböcker. 😉

[tags]höstlöv, höst, tankearbete[/tags]