Allmänt

Måååndag morgon

Så svepte helgen förbi, med barnbarnen på besök! De är så goa, härliga, mysiga – ja, helt underbara! Men det har ni väl redan förstått? 😆

Lille J slocknade tidigt på lördag kväll, faktiskt en timme eller två innan planerad läggning. Han hade då hunnit med det mesta som var planerat att göra – och en del oplanerat också. Till slut var han så trött, att han ville gå och sova fast det var tidigt. Det tog nog hela 10 sekunder innan han sov djupt – och han sov hela natten! 😯

Lille E var mest bara god och glad, och helnöjd med att flytta från famn till famn. Han fick ligga en stund på golvet och träna bensparkar, men oftast sov han. Och åt. Och rapade. Så är det med de riktigt små: de äter, rapar och sover. Kul att se att han börjar bli lite mera vaken nu, att även han vill vara med och se vad som händer. 🙂

När de åkt vidare (de skulle förbi till E på vägen hemåt) hade B glömt sin jacka och ett par partyskor hos mig, men jag tar med dem till L på fredag. Då ska jag till optikern för att skaffa nya glasögon. B har varnat mig för att hon kommer att vara i ”pluggbubblan” inför lördagens tenta 🙄 men jag får ju träffa gossarna och J en stund, även om hon är upptagen.

Planen är att även hinna till shoppingområdet S, utanför L, för att göra av med pengar köpa sådant jag behöver. OK, ”behöver” är kanske inte riktigt rätt ord, men en del saker är bra att ha. Just nu skriver jag listor i min lilla shoppinglistebok, så jag vet vad jag ska spana efter i varje butik. Om jag nu köper något alls. Förra gången rann shoppinglusten av mig innan jag ens var framme. 🙁

Jag hoppas i alla fall att det inte är lika varmt på fredag, som det varit ett tag nu. Även om det är (väldigt) dimmigt på morgnarna, så kommer solen fram och steker ordentligt på eftermiddagarna. Det blir faktiskt outhärdligt varmt, med all fukt i luften. Tack och lov svalnar det fort när solen gått ner, så nätterna är svalare (och dimmigare och fuktigare). Jag kan fortfarande sova! 😉

[tags]barnbarn, optiker, shopping, sensommarvärme[/tags]