Allmänt

Framåt

Det går framåt med stickningen!

Tyvärr har jag ingen bild att visa er just nu, men den är lika lång som den är bred, ungefär. Den har ungefär lika många maskor som när jag började (jag kan inte svära på att jag inte tappat eller lagt till någon under resans gång – jag har inte räknat dem) och blir tjusigt melerad av garnets olika färger.

Froppisen upptäckte att man kan anfalla knopparna längst ut på stickorna, när de rör sig i ett rytmiskt mönster över mammas knä, så jag hoppas att stickorna sitter kvar i stickningen när jag kommer hem idag… 😉 Jag stickar väldigt löst, så maskorna rinner av från stickorna väldigt lätt.

Jag har börjat använda Googles kalender för att synkronisera mina göromål och undvika allt för många krockar mellan arbete och fritid. Ofta kommer jag på saker som behöver göras direkt nästa morgon – men så skriver jag in dem i kalendern via mobilen och kan sluta tänka på dem. Praktiskt, om inte annat.

Tydligen kan man göra en lista med kryssrutor av kalendern också, om man vill, men det har jag inte börjat med. Det räcker så bra att ha lite översikt – och det går lätt att flytta saker man inte hunnit med ena dagen till nästa dag. Som igår, till exempel.

Då hade jag bokat av flera timmar för att göra en viss syssla som jag vet tar ca två-tre timmar, men räknade med att jag kommer att bli störd under tiden. Jag blev så pass störd med annat att jag inte ens hann börja med det jag tänkt göra. Snabbt flyttade jag sysslan till idag istället, så får vi ser hur det går den här gången… 🙄

[tags]stickning, kalender[/tags]