Allmänt, Foto

Filtar

150913-lyftkran

Eftersom J (stora J) fyllde år igår, var vi ut och åt middag tillsammans på en kinarestaurang. Som alla (?) kinarestauranger av klass 😉 hade de ett stort akvarium som lille J fick utforska medan vi väntade på maten.

I detta akvarium hade de bl a små rockor, svarta med vita prickar, som gled omkring över sanden på botten. Lille J var överförtjust att få se FILTAR med fiskarna, och visst – rockorna ser ju faktiskt ut som filtar (sedda ur en barnslig synvinkel). :mrgreen:

Det var säsongens gulligaste uttryck! 🙂 Lille E var förstås också med, och han är ett enda stort solsken, hela han. När han ler sitt stora tandlösa leende smälter alla runt bordet. 😉

Och, javisst, maten var bra och sällskapet var superbt!

[tags]födelsedag, kinamat, akvarium, rockor, filtar[/tags]