Allmänt

Helgen

Javisstja, för den som undrar: jag nämnde ju i ett tidigare inlägg att jag planerat att göra av med pengar den här helgen. Det blev inte så, och nu får jag vänta två veckor tills det är läge igen.

Jag hade nämligen räknat med att få hämta mina glasögon i fredags (som var) och då samtidigt klämma in en runda på shoppingområdet S, när börsen ändå var framme, liksom. 😉 Väntade tålmodigt hela veckan på att få ett SMS som talade om att glasögonen kommit – och det fick jag, men först på lördag vid halv 11.

Då iddes jag inte åka iväg. Dels var jag oduschad och opiffad på alla sätt och vis, dels skulle jag till L på söndag igen (det var därför jag var opiffad på lördagen). Det är ganska trist att sitta ensam i bilen och pendla fram och tillbaka varje dag efter tråkvägarna. Skog, skog och ännu mera skog. Och titta, där är lite skog i sikte!* 😉

Den här veckan är det helt omöjligt för mig att ta någon dag ledigt. Jag är fullbokad upp över öronen. Nästa vecka kan jag ta ledigt fredag – men bara efter lunch, annars får det vara till veckan där efter.

Varför just fredag? Jo, fredagar är J pappaledig med gossarna. B pluggar för fullt igen, så lille J går på dagis de andra veckodagarna även om lille E är hemma med mamma. Så just fredagar är chansen störst att träffa båda småtrollen! 😆

[tags]shopping, glasögon, barnbarn[/tags]

*) Ibland ser jag vilddjur också. Det var tur att jag inte körde så fort igår när jag for hem. Helt plötsligt, när jag bländade av vid ett möte, var en räv på vägen! Jag hann bromsa, så den klarade sig tillbaka till snåren den kommit från.

4 kommentarer på “Helgen”

 1. Förstår opiffad! Det tar ju timmar att få till rätta stuket på skägget innan man vågar sticka ut huvudet om dagarna!

  1. Jag har tack och lov bara två skäggstrån att fixa till innan utgång, men jag kallar dem morrhår. Ett på var sida av munnen. 😉

    1. Nej, inte till bara två strån.

     Jag ska fundera på saken om/när det kommer ett till. 😉

Kommentarer är stängda.