Allmänt

Härligt med regn!

Idag regnar det – det verkligen öser ner! Härligt! Jag gillar regn, speciellt när jag ska sova. 😉

I morse har jag snoozat gång efter gång, men till slut var jag tvungen att stiga upp. Självklart hade jag glömt att ladda perkulatorn igår, så jag förlorade några viktiga morgonminuter på att ställa den i ordning och slå igång den.

Det är faktiskt inte första gången det händer under den här veckan. 🙁 Jag har sovit som en liten gris alla kvällar, somnat tidigt på kvällen och inte varit upp annat än på toa under natten. Och då pratar vi om att somna extremt tidigt, jag har ofta sovit redan vid halv sju. Det kanske är hösten som ställer till det för mig, att kvällarna är mörkare (och för all del morgnarna också)?

Nåja, det är fredag idag, och med lite tur får jag något vettigt gjort under helgen. Planen är att – tro det eller ej – vika tvätt 😯 och dammsuga. Jag har börjat med tvättvikningen förra helgen, men hann inte långt innan ivern gick över. Ett par små högar på sängen hann det i alla fall bli, och jag tänkte bygga upp fler (och större) högar den här helgen, för vidare förflyttning in i garderoberna. Dessutom tänker jag fixa mer tvätt på tork (i källaren) så tvättmasken får arbeta.

[tags]regn, morgonkaffe, sömn, tvätt[/tags]