Allmänt, Foto

Middagsplaner

*suckar djupt*

Jag har snott ihop någon sorts matsedel för veckan, men vi får väl se hur jag lyckas hålla den… 🙄 Det återstår också att se om jag handlar efter jobbet ikväll, eller om jag skjuter på det till imorgon.

Den mesta maten har jag faktiskt redan hemma, beroende på att mitt matsedelsförfall börjat blomma ut ordentligt förra veckan. Den där torsken m stuvad spenat har flyttats från vecka till vecka ett tag nu, men den verkar inte ta sig upp från frysboxen i källaren. 😉

wpid-20140620_124507.jpgFörra sommarens tjuvstart, alltså inte en premiärburk utan en från året innan.

På tal om fisk: ååååhhhhh, vad jag vill äta surströmming! 😆 Jag har ännu inte tryckt i mig någon i år, då jag ville vänta tills det var premiär – och sedan glömde jag bort den?!? Det skulle vara perfekt att äta surströmming på lördag, då jag hämtar mina nya glasögon senast fredag* och alltså har hela helgen fri att göra (och äta) vad jag vill**.

Vi får se, jag lovar inget! 😉

[tags]matsedel, surströmming, glasögon[/tags]

*) Jag vill ju helst hämta dem just på fredag, då båda gossarna är hemma, men måste det bli en annan dag under veckan, så får det bli så.

**) Om jag besöker dem under veckan, har de nog ingen större lust att komma hit just till helgen. *funderar* Jag tror det var det som tog död på mina tidigare planer; de kom hit den helgen jag tänkt äta surströmming – och sedan glömde jag bort det under de följande helgerna. 😯