Allmänt, Foto

Fredag med lön

20150630_141514

OK, så här är läget: jag ska ta ledigt efter lunch och sticka iväg till L.

Där ska jag dels hämta mina nya glasögon, dels shoppa lite – och givetvis träffa gossarna. Det är inte optimalt att dra iväg dit en löningsfredag, speciellt inte efter lunch, men jag kan inte vara ledig hela dagen – och det är ännu värre att åka dit imorgon.

Vad som är värst är att det – eftersom jag startar sent – hinner bli mörkt innan jag åker hemåt igen. Hösten är en pestig tid att köra bil på, speciellt när det är mörkt och regnigt. Dessutom vet jag att en bit av vägen är nyasfalterad, helt utan vita streck, så just den biten är som att köra i ett svart hål på kvällen.

Men den här gången har jag åtminstone ingen tid att passa, så jag får köra hur sakta jag vill. Att köra dit går nog bra, och när jag ska hem har jag ju hela helgen på mig! 😉 Jag behöver inte vara på plats här hemma förrän halv åtta på måndag morgon. :mrgreen:

[tags]lön, fredag, shopping, glasögon, barnbarn[/tags]