Allmänt

Alldeles för kort

Jag (jag!!!) höll i ett möte under förmiddagen idag, med min sidekick E som sekreterare. 😉

Det var många kallade, men få som kom – men de som kom var desto mer intresserade! Jag tyckte det var ett roligt möte; bra flyt, många urspårade diskussioner med något att tänka på till nästa gång, intresserade deltagare som frågade och kommenterade, och ett bra arbetsklimat.

Tyvärr hade jag ”bara” avsatt två timmar till mötet – vi hade behövt minst en halvtimme till – men samtidigt har alla ont om tid. Det kändes som att det var mycket mer vi kunnat diskutera och gå igenom, då det var länge sedan förra mötet, men vi sparar det till nästa gång. Vi ska ju ha något att tala om även då. 😉

Jag nämnde visst att alla har ont om tid. Så även jag, då jag halkat efter med saker som behöver göras innan månadsskiftet… Det blir nog en lååång eftermiddag för mig idag. Speciellt som jag ska vara ledig imorgon. :mrgreen:

[tags]möte, arbetsgrupp, ont om tid[/tags]