Allmänt

Irriterande

Jag gav precis upp försöken att få något vettigt ur den myndighetsperson jag ringt upp i ett jobbärende.

Det var tydligen väldigt besvärligt att ta itu med mitt ärende, hörde jag tydligt genom suckarna… Tyvärr är det inte första gången jag får det bemötandet från samma person; där har vi ett lysande exempel på ”fel person på fel plats”. H*n tyckte dessutom att jag skulle kunna skåda in i framtiden – för att tala om hur läget ser ut i januari?!? 😯

Jag behöver kaffe. En STOR mugg starkt kaffe.

Som motvikt har jag faktiskt fått beröm idag, från ett helt oväntat håll. 🙂 Det är min (näsvisa…) personlighet som gör att jag inte kan låta bli att lägga mig i vissa saker som inte är mina, egentligen – men alla var överens om att det blev mycket bättre på mitt sätt, än det var från början. Om något blivit fel (på det första sättet) hade det ändå varit jag som fått skulden, eftersom jag är den sista länken i kedjan (och egentligen helt oskyldig till felet). 🙄

[tags]irriterad, kaffe, beröm[/tags]