Allmänt

Godkänt

Mitt ”nya kök” fick godkänt, även om kökssoffan var flyttad så den inte gick att lasta av saker på längre. *he he* Lille J har fått prova att äta från vanliga stolar den här gången, så har lille E fått sitta i barnstolen och se på när vi andra har ätit.

Lördag eftermiddag har lille J och jag roat oss i köket – han med att köra bil efter soffryggen och spana genom fönstret, jag med att kolla på mobilen och småprata med honom. En riktig höjdpunkt i tillvaron! 🙂

Den marknad – och loppis – som var under helgen har jag inte varit och kollat på, även om jag hade tid sedan B och familjen åkt hemåt efter söndagslunchen. Jag har annat jag ska göra av med pengar på – på fredag, då jag ska till L igen… 🙄

UPDATE
Jag glömde ju meddela: första frosten i natt! Fick skrapa bilrutor i morse!

[tags]kök, kökssoffa, marknad, loppis, frost[/tags]

3 kommentarer på “Godkänt”

      1. Missarna har tjurat färdigt och numera lärt sig hur man tar sig i och ur köksfönstret, fast det står en soffrygg i vägen. 😉

        Sööööt avatar! :mrgreen:

Kommentarer är stängda.