Allmänt, Foto

Nu är hösten här

151006-frostbil

Det är bara att inse faktum: nu har hösten kommit. Andra morgonen i rad som jag får skrapa bilrutor för att åka till jobbet.

Ändå var A här igår och flyttade förståndigt snällt sin cab till andra sidan av garaget, så jag ska kunna köra in bilen genom den dörr jag är van vid.* Det innebar även omflyttning av en del andra saker, men caben var det viktigaste. Jag iddes inte gå ut och flytta in bilen lät bilen stå ute så jag kunde fota frostiga rutor åt er. Omtänksamt, eller hur? 😉

Jag har veckohandlat igår, men har en del kompletteringar att göra idag. Köket är rensat efter helgens besök (barnstolen är bortflyttad, allt är diskat och avtorkat) så nu kan jag plocka fram stickorna och sätta igång med julklapparna. Jag kom nämligen ihåg att mäta barnskallar under helgen, så jag får ihop rätt storlek på mössorna.

20150926_181938

Ni kanske minns reflexgarnet? Jag har även köpt två grå nystan, så det blir mössor och vantar i svart och grått till julklapp. Eller före, om jag får dem färdiga innan dess. Med min takt blir de väl färdiga till nästa jul, för jag brukar ha en förmåga att bli nästan färdig med allt – ”bara” sista finishen kvar att fixa (typ fästa trådar och så). 🙄

[tags]frost, bilar, stickning[/tags]

*) Jag har varnat honom: om jag inte får stå på vänster sida, kommer jag att slå min bildörr i sidan av caben varje gång jag ska i eller ur Mazdan… Inför det hemska scenariot flyttade han raskt bilen. :mrgreen: