Allmänt, Foto

Förlustelser

20151009_122300

Jag var ute och åkte i det vackra höstvädret. Stannade och tog en bild efter E4:an, även om det var mycket vackrare hemmavid – men där iddes jag inte stanna.

Se hur frosten börjat frysa en tunn ishinna över det stilla vattnet vid strandkanten. Den vita pricken vid vassen längre ut är en svan.  Precis här brukar det vara massor av svanar ibland, när det är flyttider – men det kanske är på våren, när de flyttar åt andra hållet?

Det var – förstås – till L jag skulle. Dels hade jag en ny tid hos optikern, p g a min reklamation av de nya glasögonen. Jag ser bra på långt håll med dem, men kan inte läsa. Dels skulle jag pussa gossar. 😉

20151010_091714Say hello to my little friend!

Dessutom har jag utvecklat ett ohälsosamt intresse för äkta smycken… Jag har alltså en hel byrålåda full med billigt krafs, men har helt plötsligt kommit på att jag ska ”unna mig”. Det yttrar sig så, att jag surfar runt på guldsmedssidor online och drömmer våta drömmar om (främst) diamantringar. 🙄 Och ibland slår jag till.

Hos gossarna var det full rulle. Jag bjöd på kinamat (hämtmiddag) och alla blev mätta och nöjda! Lille J var bedårande som kalsongnisse, då han håller på att lära sig gå på pottan istället för att använda blöja. Det går snabbast att bara dra ner kalsongen, istället för att ha flera lager kläder. Lille E låg i babygymet och pratade med sig själv medan han försökte tugga på allt inom räckhåll. Jag måste nog köpa honom ett tuggben snart! :mrgreen:

Trots den fruktade frosthalkan, som skickade mängder av trafik i diket i onsdags morse, gick det bra att ta sig både till L och hem på sommardäck. Helgens planer är i första hand att ta itu med tvätten, både den rena (ovikta) och den smutsiga, även om däckbyte borde ligga högt på listan.

[tags]höst, vackert, smycken, diamanter, ringar, barnbarn, kinamat, frost, däckbyte[/tags]