Allmänt

Jaha

Så var det måndag igen. Matsedeln är fixad – men, som vanligt, kan vissa rätter helt eller delvis bytas ut. Det beror på vad kocken känner för. 🙄 Värt att notera: nu blir torsken äntligen uppäten, för jag tog upp den ur frysen i morse! *gör vågen*

Som vanligt drabbades jag av ingenting-att-ha-på-mig i morse, men det gick snabbt över. Problemet är inte att jag har för lite kläder, snarare tvärtom (även om det tar emot att erkänna det), utan jag är så himla less dem. Samma ”gamla trasor” om och om igen. *suck*

Samtidigt blir jag väldigt antiköp när jag försöker sätta mig för att beställa något nytt framför datorn. Det bottnar väl i att jag egentligen inte vet vad jag vill ha, så då låter jag bli. Och köper smycken istället, sådant jag verkligen skulle klara mig utan.

Under helgen har jag INTE tvättat, fast tanken var att det skulle göras, så nu får jag roa mig med tvätten under veckan istället. Planen är att riva ut från gästrummet och tvätta upp allt från de sängarna, så det är rent och fräscht tills de kommer nästa gång. Dessutom har jag tonvis med min egen tvätt att ta itu med, men jag börjar med lakanen: de torkar snabbt, så jag får fort undan dem.

[tags]måndag, matsedel, kläder, shopping, smycken, tvätt, gästrum[/tags]