Allmänt

Tiden går…

…och saker förändras. Ja, inte bara saker – även personer (och personligheter) förändras under tidens gång.

Jag träffade precis A, som berättade att hon numera ligger vaken på nätterna och funderar över hur hon ska göra med sin älskade F. Ska han få ta sig igenom en vinter till eller…? Jag lider med henne, då de varit ett par sedan urminnes tider, men F har åldrats mycket den senaste tiden, och det börjar vara dags för A att ta ett beslut.

Även om F ”bara” är ett djur (vad trodde ni, egentligen? 😉 ) så är det hårt att ta de svåra besluten. Han mår bra, efter omständigheterna: äter som han ska och verkar inte ha ont någonstans. Hör lite dåligt och synen är kanske inte vad den varit, men klarar sig bra ändå.

Yiiiee-haaa!!! Nyss ringde min blivande altan och berättade att den är på gång! 😆 Yesyesyesyesyesyes hur den är efterlängtad! *skuttar en glädjedans* Hur det ska bli s-p-ä-n-n-a-n-d-e att komma hem ikväll och se hur långt de har kommit! Ärintedagenslutsnart? *ivrig* 😀

[tags]ålderdom, svåra beslut, altanbygge[/tags]