Allmänt

Få se

Trots mina förväntningar igår, så hade inget hänt med altanen när jag kom hem. Uppenbarligen var de bara och tog mått, och listade ut hur de ska göra på bästa sätt. Ja, ja. De börjar väl snart.* Nu vet jag att de är på gång!

Svägerskan E kom förbi igår och berättade att min farbror K ligger på sjukhuset i K. Han styr dock henne (och andra inblandade) med järnhand, då han har möjlighet att ringa runt och beordra ut folk i arbete hela dagarna. 🙄

Det känns som att min matsedel kommer att spåra ur redan idag. Den planerade korvsoppan känns inte alls rolig att börja med ikväll, men jag kan ju hinna ändra mig innan jag är hemma. 😉 Det är ju bara tusen saker att skala och hacka och riva, men den blir god – och blir ännu godare när man värmer upp den nästa dag!

[tags]altan, sjukling, korvsoppa[/tags]

*) Enligt uppgift bygger de altanen (i delar?) i verkstaden först innan de kommer och monterar den.