Allmänt, Foto

Meningslös

Vissa dagar känns mer meningslösa än andra. Idag är en sådan dag.

Jag drabbades av någon sorts åldersnoja igår, då jag råkade passera en helfigursspegel. Där tittade en gammal tant tillbaka på mig. 😯 Vådan av att klä på sig i mörker det som råkar ligga längst upp i IKEA-påsarna med ren tvätt, utan att bry sig om ifall plaggen passar ihop eller inte. (Idag har jag en annan tröja, så jag känner mig lite piffigare.)

Vi har hunnit ha ett delvis meningslöst möte i morse, men vi hade ett (tack och lov)betydligt mer inspirerande möte igår, som väger upp dagens. Ibland undrar jag om taktiken hos somliga är att desinformera istället för att informera. Eller också är det så att vissa är mer lämpade att tala inför publik än andra.

151027-boring-meetingBild som jag snott på nätet

Nu ska jag återgå till mina meningslösa sysslor på mitt meningslösa jobb i mitt meningslösa liv. Inte ens det faktum att lönen kommit idag gör mig glad. Dags att betala räkningar och handla mat. Boring snoring.

[tags]meningslös, åldersnoja, tant, möten, information[/tags]

2 kommentarer på “Meningslös”

 1. Du kan få låna mitt motto:
  ”Det behöver inte vara roligt för att vara roligt”
  eller klassikern ”Det blir inte bättre, men man vänjer sig”
  Tisdagar är i särklass veckans värsta dag…
  …och möte på en tisdag- det blir inte värre än så….

  1. Jag gillar annars: ”Det är bara att bryta ihop och gå vidare” men det passar inte riktigt här. 😉

Kommentarer är stängda.