Allmänt, Foto

Däckad

151026-sommardackSommardäcken på väg till förvaring

Sådärja! Nu är vinterdäcken på bilen, så jag törs köra igen!

Det tog nog en hel kvart, inklusive körtid, så det var en klar tidsskillnad mot om jag hade gjort det själv. Jag orkar göra ett däck, så pausar jag en timme, innan jag tar nästa däck, o s v… Ungefär. 🙄

Jag har ingen kondition eller ork att hålla på med däckbyte själv (även om jag kan – jag har ju t o m lärt båda juniorerna hur man byter däck), och A har lyst med sin frånvaro hela helgen. Han får byta på sin egen bil när han har tid och lust, nu slipper han byta på min.

Veckans matsedel är i nuläget ett mysterium. Jag har ingen som helst fantasi till någonting alls. Veckans reklamblad var inte särskilt hjälpsamt heller. I vanliga fall brukar jag hitta någon ingrediens jag kan bygga vidare på – men inte idag. Som tur är har jag vanlig hederlig falukorv hemma, så det blir kanske makaroner och korv i någon form till middag. Eller korv och mos? Vi får väl se.

UPDATE
Värt att notera, är att flera som sett och berömt min altan har inte sett att jag hade altan sedan tidigare?!? Nähä?!? 😯 Det måste vara taket som gör det, för altanen är exakt lika stor (eller liten) och är på exakt samma ställe som tidigare. Och, ja, jag är sjukt nöjd fortfarande! 😉

[tags]vinterdäck, däckbyte, matsedel, korv[/tags]

4 kommentarer på “Däckad”

  1. Byta däck är inte min starka sida. Jag lyckas aldrig få loss bultarna! Men jag ska nog försöka igen för rätt som det är står man där med punka. Inte kul!
    Middagsmat ja… den eviga frågan. Jag har inte ens korv.

    1. Ofta drar de fast bultarna så ini bomben på verkstad, men jag har hittills alltid lyckats få loss dem. *peppar peppar*

Kommentarer är stängda.