Allmänt

Torsdag

Ikväll måste jag städa inför helgen. Kanske möjligen eventuellt mest troligt kommer B och gossarna, eventuellt även J, imorgon eller lördag. 🙂

Frosten har paketerat min bil under natten. Till och med dörrarna var lite igenfrusna, så jag fick rycka lite extra i dem för att alls ta mig in i bilen i morse. Nu börjas det – men det är (oftast) bara roligt! Vinterdäcken är på, så nu kan jag köra vart jag vill, oavsett väder och väglag.

Dagens middag tror jag blir varm korv. Om jag inte ändrar mig, men korv i någon form kommer det att bli: jag har ingredienser till både korvgryta och ugnskorv ifall jag känner för att hoppa över varmkorven. 😉

Igår betalade jag räkningarna. Under tiden laddade jag batteriet i läsplattan, och passade även på att köpa några fler e-böcker (när jag ändå satt vid datorn). Det blir väldigt lite datortid för mig hemmavid numera. Dels sitter jag vid datorn hela dagarna på jobbet, dels har jag mobilen att stirra på istället. Då behöver jag inte ens flytta mig från soffan. :mrgreen:

[tags]barnbarn, frost, korv, dator[/tags]