Allmänt, Foto

Söndag

OK, då har jag gjort undan söndagen också. Bjöd svägerskan E och – förstås – A på middag idag, då jag gjorde en variant av köttfärslåda. Den här gången hade jag stoppat i lite extra grönsaker och Västerbottensost också, och det blev jättegott! 🙂 (Det blev dessutom lunchlådor åt både A och mig, så jag hade lagat alldeles tillräckligt mycket.)

Det blir nog en massa mer eller mindre gröna rätter den kommande veckan, för jag har laddat upp med diverse grönsaker/ rotfrukter när jag handlade senast. Inga problem för mig, jag gillar ju t ex brysselkål, även om jag beräknade mängden för fem personer… Det går nog ner ändå.

Jag har ett problem med min nya mobil. Ett delikat problem. 😉 Det är så att jag vill ha ett skal till den, för att skydda displayen och kameralinsen. Nu har jag upptäckt alla härliga skal som finns online – och jag kan sitta lääänge för att hitta det perfekta skalet… Ojojoj, så mycket tjusigt det finns att välja mellan!

Det finns olika sorters skal, och jag vill ha ett s k wallet case, som stängs med magnetlås. Det finns möjligen ett något större utbud om man söker bara på plastskal till baksidan, men jag vill även ha skydd för skärmen – och där finns alla möjliga varianter, jag lovar! Nu söker jag främst på Etsy, för att hitta något som är speciellt, men det finns många fler ställen att söka på. Svårigheten är att besluta sig för bara ett skal, när det finns så många att välja mellan!

2015-11-01 14.43.19Tidig skymning

Solen går ner tidigare och tidigare för varje dag. Vid halv tre-kvart i tre tog jag den här bilden, som visar att solen redan då gått ner bakom berget i bakgrunden. Tyvärr syns inte de guldiga färgerna som var så markanta på himlen då, men det är svårt att fånga dem på bild. I reflektionen på köksfönstret ser men en aning av guldet, men det är bara en liten skiftning mot den färg himlen fick på bild.

[tags]köttfärslåda, middagsgäster, grönsaker, rotfrukter, mobilskal, Etsy, solnedgång[/tags]