Allmänt

Inregnad

Under vintern blir jag ibland insnöad, men den här helgen har jag varit inregnad.

Redan när jag kom ut från jobbet i fredags, hade det underkylda regnet börjat falla – och sedan har det fortsatt hela helgen. Till och med gruset på gården var blixthalt, så jag ringde B och meddelade att de inte skulle ta sig ut i trafiken den här helgen. Planen var annars att de skulle komma hit, men jag ville inte ha dem efter vägen i snorhalkan.

Jag har knappt varit ner från bron under hela helgen, men det behövde jag inte heller. Det fanns diverse lustiga matkombinationer att äta till frukost, lunch och middag; jag hade kaffe, kattmat och cigg så det räckte.*

Nu ska jag försöka lista ut vad jag vill äta till middag under veckan, och frågan är om jag ska börja med 5:2 nu eller skjuta på det till nästa vecka? Jag kan ju börja mitt i en vecka om jag vill, men jag har – som jag tidigare nämnt – svårt med viktmåtten. 100 g av det och 100 g av det – hur mycket är det i liter/deciliter?

Nåja, det löser sig så småningom. Jag kan ju börja med vad jag tror är rätt mängder, tills jag skaffat mig en våg. (Hörru, systeryster, om ni ska mot grannlandet någon dag, sväng då förbi på Rusta och köp en hushållsvåg åt mig, och ta med den när ni kommer hit – om ni kommer?) Till dess kör jag 7:0-dieten; jag äter vad jag vill alla dagar i veckan. 😉

[tags]underkylt regn, middagstips, hushållsvåg[/tags]

*) Jag var alltså inte och handlade på fredagen.