Allmänt, Foto

Ringmärkt

2015-11-06 08.39.57Den nyaste ringen

OK, så här ser den nyaste ringen ut. Även om det inte syns så bra på fotot, så har den i alla fall tre infällda diamanter. Den glimmar diskret på mitt ”fuck you”-finger. 😉

Nu ska jag sluta köpa dyra ringar, jag har så det räcker. För ett bra tag framöver. (Läs: tills jag betalt altanen, som jag inte har någon som helst aning om vad den kommer att kosta.)

2015-11-05 16.19.33I väntans tider – på busstationen

Jag gjorde en god gärning igår. Den var inte så betungande, då jag ändå skulle köra hem med bilen. Min kompis C skickade ett meddelande och undrade om hon – med sin onda fot – kunde komma och vänta en stund hemma hos mig*, då hennes skjuts hem från bussen skulle dröja ett tag. Ha! Det var väl klart att jag skjutsade henne hela vägen hem. Det är inte långt, och hon ställer alltid upp för mig.

Nu fick jag bilen varmkörd, så rutorna blev isfria, innan jag kom hem och ställde in den i garaget. Se där, jag fick en klar fördel av att göra henne en tjänst! 🙂 Jag hann också in en snabb sväng och säga hej åt I, som återhämtar sig efter sjukhusvistelsen. Återhämtningen tar lite tid, men det måste den få göra. Nu klarar han sig utan rollator, i alla fall.

Ikväll blir städ- och diskkväll, då B & co kommer imorgon. Jag måste hinna handla också, och har lite idéer om vad som kommer att serveras lördag lunch + middag, samt söndag lunch. Lite frukost måste jag också köpa hem, och kolla att jag har kaffe så det räcker.

[tags]diamantring, busstation, barnbarn[/tags]

*) Jag bor väldigt nära busstationen.

2 kommentarer på “Ringmärkt”

    1. Eller köpa en själv? De två första jag köpte var faktiskt inte så dyra, jämfört med de som står på min önskelista. :mrgreen:

Kommentarer är stängda.