Allmänt

Måndag morgon

Efter en trevlig träff med tandhygienisten 😉 och en snabb vända till farbror K (för att kolla om han behövde något jag kunde köpa efter jobbet) (det gjorde han inte) på akutavdelningen, var det så äntligen dags att fara till jobbet igen. Huuur jag har längtat hela helgen! *ironi*

Tyvärr missade jag första kafferasten. Jag hann precis hämta mig en snabb kopp kaffe, att ta med upp till kontoret, men jag hinner nog ikapp mitt kaffedrickande under dagen. Det är ingen risk att jag dricker för lite kaffe. 😉

Dags att veckohandla idag igen. Tyvärr har jag lika lite inspiration denna vecka, som förra veckan, men någon sorts mat kommer att serveras i Snigelskalet. Om inte annat, så har jag kvar pyttipannan jag hoppade över i fredags. :mrgreen:

[tags]tandhygienist, kaffe, matsedel[/tags]

2 kommentarer på “Måndag morgon”

    1. Haha! Det har du ju rätt i! Då har jag veckans 5:2-meny färdig, bara att spilla ut ett par fastedagar så är jag i hamn! 😉

      (Man ska helst inte fasta två dagar efter varann, så jag får äta hela helgen om jag lägger fastedagar under veckan.)

Kommentarer är stängda.