Allmänt

Redan?

Jag har redan fått en förfrågan/ inbjudan till julafton? Redan??? Jag har inte ens hunnit få fram adventsgrejerna än, för det är väl inte första advent förrän till helgen? Julen ligger o-ä-n-d-l-i-g-t långt fram i tiden – jag har inte börjat med julklapparna än.

Däremot har jag en liten shoppinglista till mitt nästa IKEA-besök (och andra affärer i trakterna runt omkring) som kanske måste utökas när nu julen stormar närmare. Hmm. Jag får fundera på saken, och kolla med gossebarnens mamma vad de önskar sig. 😉

Jag ser att julbelysningar av olika slag börjat dyka upp i grannskapet. Själv hade jag en vag plan om att städa fram elljusstakarna och stjärnan till köksfönstret under helgen, bara för att kontrollera att allt funkar. Det är ju alltid någon lampa som brukar trilskas, och framåt helgen är alltid ”rätt sort” slut i affärernas hyllor.

Inga gossar den här helgen heller, men det hade jag inte väntat mig. Jag och katterna har haft en lugn helg, inte ens A har varit förbi. Han ville väl slippa fisksoppan, som då istället räckte hela helgen åt mig.

Idag är fastedag, så jag har avböjt en lunch med jobbarkompisarna. De tänkte gå ut och äta thaimat, men jag ska envist hålla fast vid fastan idag. Jag vet att man kan flytta fastedagar, om man blir bortbjuden eller så, men jag behöver komma igång ordentligt först innan jag börjar byta ut någon dag.

UPDATE
Thaimaten fick jobbarkompisarna skjuta upp p g a oförutsedda händelser (läs: tekniska problem) så den får bli någon annan dag för dem också.

[tags]jul, advent, ljusstakar, helg, shopping, fasta[/tags]