Allmänt

Gott

Ojdå. Jag saboterade precis alla kilon hekton gram jag gått ner under veckan, med två fastedagar, genom att stoppa i mig mat från grillen till lunch. 😳

Jag skyller det på snön. Och min bortsprungna bilborste. Det snöar nämligen idag, och jag iddes inte börja sopa av bilen med endast en liten isskrapa till hands. Bilen blir ju snöig igen innan jag ska hem, så då måste den sopas av ett varv till. Dessutom har jag inga handskar, eftersom det inte snöade i morse.

Grillen stod där den brukar, utanför jobbet, och väldoften spred sig… Klart som fan att jag trillade dit! Nåja. Jag har ändå fastat två dagar denna vecka! *stolt*

(Nu lovar jag att det här inte ska bli någon bantningsblogg – jag är bara så fascinerad av att det inte är svårare än så att fasta. OK, det är inte ”riktig” fasta, utan mera en sorts halvfasta. Jag får ju äta 500 kalorier varje fastedag. Men i alla fall. Jag klarar det nog i fortsättningen också!)

[tags]grillmat, snöfall, fasta, bantning[/tags]